Pelicansin kokenut hyökkääjä Miika Roine on ollut viime aikoina kenties tavallista työllistetympi, kun pelaaja nousi äskettäin lahtelaisjoukkueen kapteeniksi Hannes Björnisen maajoukkuekomennuksen vuoksi.

Lahteen täksi kaudeksi palannut Roine on ollut läpi sesongin tehokas, ja ennen jyväskyläläislähtöinen pelaaja on takonut 39 pelissä tehot 9+12=21 (-1).

Äskettäin Roine nousi otsikoihin, kun JYPin lainapakki Niko Seppälä kolasi verille menneen Pelicans-hyökkääjän jäähän rajusti. Lahtelaisjoukkue lisäsi sittemmin Instagram-tililleen kuvan, jossa Roine näyttää todelliselta soturilta. Pelaajan kummatkin silmät ovat mustina ja nenän varsikin on ottanut hittiä.

– Pienet mustelmat ei tätä soturia pysäytä! Pelicans kirjoitti sanomaa muskelihymiöllä vahvistaen.

Liigakauden suurin yllättäjä, lahtelaisjoukkue jatkaa taistoaan perjantaina kotonaan, jossa vastaan tulee KooKoo. Kuuden ottelun kierros alkaa poikkeuksellisesti jo kello 18.