Liigan takavuosien kulttipelaaja löysi uuden seuran – siirtyy energiajuomajätin riveihin

© Kuva: Juha Tamminen

Tällä kaudella KHL-seura Riian Dynamossa kiekkoillut ja runkosarjaan päättyneen sesongin jälkeen lähtöpassit latvialaisseurasta saanut Mathew Maione on löytänyt uuden pelipaikan.

30-vuotias kanukkipuolustaja siirtyy Saksan DEL-sarjassa pelaavan Red Bullin omistaman EHC Münchenin riveihin. Saksalaisseura julkisti Maionen sopimuksen vain päivä sen jälkeen, kun Dinamo ilmoitti, ettei Maione tai suomalaispuolustaja Tony Sund jatka sen riveissä ensi kaudella (lue aiheesta täältä).

Maione iski tällä kaudella KHL:ssä 41 peliin tehot 4+11=15. Mies muistetaan hyvin myös Liiga-seura KalPan riveistä, jossa kulttimaineeseen noussut puolustaja tehtaili kaudella 2017-18 pelaamissaan 60 ottelussa tehot 15+24=39.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?