Liigan viime vuosien floppihyökkääjä teki uniikkia seurahistoriaa Suomessa – kuittasi uutisen huvittavasti

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sport on ollut viime aikoina kovassa iskussa Liigassa. Yksi nousevan vireen isoimmista tekijöistä on kesken kauden hankittu voimahyökkääjä Olavi Vauhkonen. Hän on tehnyt yhdeksässä pelaamassaan ottelussa Sportissa tehot 3+6=9.

Perjantain ottelu HPK:ta vastaan oli erityisen vahva suoritus Vauhkoselta. Hän nakutti ottelussa tehot 1+2=3. Tehoillaan hän nousi samalla Sportin Liiga-historian parhaaksi pistemieheksi. Ennen ykköspaikkaa piti hallussaan nykyisin Dallas Starsissa pelaava Joel Kiviranta.

Vauhkonen otti uutisen huvittavalla kuittauksella vastaan.

– Hieno homma. Jolle on änärissä ja mä jatkan täällä, Vauhkonen heitti.

Tehot ovat olleet viime vuosina Vauhkosella vähissä. Hän siirtyi viime kaudeksi Tapparaan, mutta palaset eivät missään vaiheessa loksahtaneet paikoilleen. Kaudella 2019-20 hän nakutti runkosarjan 45 ottelussa tehot 9+4=13.

LUE MYÖS: Somehitti! Video Iivo Niskasesta leviää sosiaalisessa mediassa – KalPa hyödynsi heti tilanteen


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?