Edmonton Oilers kärsi NHL:ssä akuutista maalinteon tuskasta, sillä ennen sunnuntaiyötä se oli osunut kolmessa edellisessä pelissä vain kerran. Maaliero noissa matseissa muovautui todella julmaksi 1-13, eikä pisteitäkään luonnollisesti irronnut.

Sunnuntai muutti paljon, kun Oilers löi Calgary Flamesin 3-2. Connor McDavid (1+2) katkaisi kolmen pelin pisteputkensa, Edmontonin ykkösketju viimeisteli tehot 2+2 ja näistä maalin iski Jesse Puljujärvi. Hänen tämän kauden saldo 25 koitoksessa on 7+3=10.

Suomalainen on ollut urallaan Calgarya vastaan iskussa, sillä uran 12 Flames-pelissä hyökkääjä on nakuttanut kuusi häkkiä.

Sportsnet Stats

@SNstats
With his 1-1 goal, #Oilers Jesse Puljujarvi has 6 goals in 12 career games vs the Flames

Puljujärvi pelaa kuulemma maailman parhaiden kanssa.

– Aina, kun kaksi maailman parasta pelaajaa lyödään yhteen, he luovat hyökkäyspeliä. Oli mukava nähdä heidän nimien palaavan tulostaululle, kuten he ansaitsevatkin, Oilersin maalivahti Mike Smith kehui Edmonton Journalin mukaan viitaten McDavidiin ja Leon Draisaitliin.

Suomalainen laitahyökkääjä pelasi nimenomaan näiden kanssa. Hän on muuten Oilersin maalipörssissä jo nelosena, edellään vain mainittu kaksikko ja Ryan Nugent-Hopkins.

LUE MYÖS:

Somehitti! Video Iivo Niskasesta leviää sosiaalisessa mediassa – KalPa hyödynsi heti tilanteen

Rasmus Ristolaista vietiin kuin litran mittaa – ja NHL:n surkimuksen kierre alkoi: ”Hämmentävää – emme voi sallia sellaista”

Täydellinen tyriminen: Joonas Korpisalo ammuttiin vaihtoon, Patrik Laineen tilanne tuskastuttaa… ”Jotkut pelaajat jatkoivat huolestuttavaan suuntaan”