AHL-porukka Manitoba Moosen suomalaispakki Ville Heinola otti komeasti roolia tiistaiyönä, vaikka hänen joukkueensa taipuikin maalikarkeloiden jälkeen 5-6-tappioon Stockton Heatia vastaan. Manitoba sai mukaansa pinnan, sillä peli venyi jatkoajalle asti.

Honkajoen timantti syötteli ottelussa kaksi maalia, ja nyt nuorten maailmanmestarin pistetili näyttää saldoa 3+4=7. Liigajoukkue Lukossa alkukauden pelannut pakki on saalistanut nuo vain 13 matsissa.

Joukkueensa avauskentälliseen pakki Jimmy Olignyn kanssa kuulunut Heinola ampui maalia kohti kolmesti, tehotilastoon hän merkkautti lukeman +1.

Heinolaa on syytä hehkuttaa, sillä farmiliigan suomalaispörssissä hän on kolmosena, edellään vain NHL:ään siirtynyt Ontario Reign -sentteri Rasmus Kupari (2+7=9) ja Toronto Marliesin pakki Teemu Kivihalme (5+3=8), joka on puolustajien pörssissä viidentenä, Heinola seuraa 12:ntena.