Lähde väittää: KooKoo menettämässä toisenkin ulkomaalaisvahvistuksen muualle

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigajoukkue KooKoon kokoonpano on muuttumassa ainakin ulkomaalaispelaajien osalta ensi kaudeksi urakalla, jos on uskominen muutamia eri huhuja. Unkarin maajoukkuemies Vilmos Galloa ollaan viemässä ensi kaudeksi Ruotsiin, ja samaan suuntaan on menossa Erik Karlsson Hockey Sverigen mukaan.

Ruotsalaisen ensi kauden joukkue on lähteen mukaan SHL-porukka Modo. Hyökkääjä on pelannut kotimaassaan edellisen kerran kaudella 2017-18, jolloin Karlsson edusti HockeyAllsvenskanissa Timrån joukkuetta. Ruotsalainen kuului joukkueen kapteenistoon.

Sen jälkeen alle 20- ja alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti on pelannut KooKoossa, ja nyt Kymenlaakossa on menossa kolmas kausi. Karlsson on viimeistellyt 145 runkosarjan ottelussa tehot 16+45=61 (-4).

Liiga tiistaina 18.30:
HIFK-Tappara
Jukurit-Lukko
Ilves-KooKoo
KalPa-JYP
Kärpät-Sport
TPS-SaiPa


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – KÄRPÄT

HIFK:n yllä leijuu pelottavan paljon kysymysmerkkejä! Syttyykö Kärpät jälleen uuteen liekkiin?