Peräti seitsemän ottelun mittaisessa pisteettömässä putkessa kulkeva Patrik Laine saa vierelleen uuden sentterin.

Columbus Blue Jackets on tehnyt ketjuihinsa muutoksia, kun suomalaisen rinnalla ykkösketjussa pelaavat Riley Nash ja Oliver Bjorkstrand. Aiemmissa otteluissa Laineen ketjun sentterinä on toiminut Jack Roslovic.

31-vuotias Nash on ennakkoon Laineen vierelle erikoinen sentterivalinta. Kokenut hyökkääjä ei ole varsinaisesti mikään pisteiden tekijä. Tällä kaudella 26 ottelussa on syntynyt vain kaksi maalia ja kolme syöttöä.

Laine pääsee yrittämään ikävän putkensa katkaisemista seuraavan kerran Suomen aikaa varhain perjantaina, kun vastaan luistelee Florida Panthers.

Voit halutessasi katsoa Blue Jacketsin ketjun alta tai täältä.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
🚨 Elvis is in the cage! 🚨

#CBJ | @BlueTech_Inc