Juhani Tyrväinen on hämmentänyt jälleen. Tällä kertaa 30-vuotias hyökkääjä jäi kiinni filmaamisesta, josta SHL:n kurinpito langetti 5000 kruunun eli noin 500 euron sakon. Tapauksesta ei määrätty pelikieltoa.

Malmö Redhawksin Emil Sylvegård oli tympääntynyt Luleån paidassa viilettäneeseen Tyrväiseen, ja suomalainen näki tilaisuutensa koittaneen. Tyrväinen antoi pienen tönäisyn ruotsalaishyökkääjälle, joka tönäisi kevyesti takaisin.

Vuoden 2019 MM-kultaa voittaneesta Leijona-ryhmästä tuttu Tyrväinen heittäytyi näyttävästi jäähän ja Sylvegård määrättiin jäähylle. Tuomion jälkeen kamera bongasi Tyrväisen vaihtopenkiltä myhäilemässä tyytyväisenä.

Videon tapauksesta näet SHL:n sivuilla julkaistusta kurinpitopäätöksestä.

Luleåssa Tyrväinen pelaa toista kauttaan. Tammikuussa osapuolet solmivat keskenään keväälle 2023 ulottuvat jatkosopimuksen.