Taalaliigassa kunnon debyyttikauttaan pelaava Anaheim Ducksin pakki Jani Hakanpää yllätti ja pisti tappeluksi yöllä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Puolustaja hanskasi 4-1-voitossa heti pelin alussa Brayden Schennin kanssa.

Lyhyehkö pystypaini päättyi siihen, että muutaman osuman antanut ja saanut Leijonien maailmanmestari jäi tolpilleen Schennin menetettyä tasapainoaan. Hakanpäällä riittää kyllä raameja, sillä NHL:n virallisten nettisivujen mukaan hänellä on pituutta 196 senttiä ja painoa 99 kiloa.

Stanley Cup -voittaja ja maailmanmestari Schenniä aiemmin kovasti töötännyt Hakanpää on tehnyt kauden 35 ottelussa tehot 0+1=1 (0).

Eric Stephens

@icemancometh
Could be a chippy one in St. Louis tonight. Big hit on Brayden Schenn earlier by Jani Hakanpaa. Jamie Drysdale hurt and went to the locker room after losing an edge and getting dumped into boards by Jacob de la Rose.

Bluesin kanukki on pelannut NHL:ssä yli 700 ottelua ja pisteitä on kertynyt vajaat 500 kappaletta.