Huhhuh! Mikko Rantanen osui NHL:ssä taas – ja nosti itsensä todella kovaan sakkiin

© Kuva: Getty Images

Kun Colorado Avalanchen Mikko Rantanen onnistui tekemään joukkueelleen kauden 20. maalin 34. pelissä tiistaiyönä, nosti suomalainen itsensä todella harvinaiseen joukkueen seuran historian mittapuulla.

Nousiaisten timantti on neljäs Avalanche-pelaaja, joka on pystynyt 20 maaliin ennen kauden 35. ottelua siitä lähtien, kun Colorado muutti Denveriin vuonna 1995.

Rantanen sai aihetta hymyyn myös tuloksen takia, kun Anaheim Ducks kaatui hyvävireisen Avsin käsittelyssä numeroin 5-2. Joonas Donskoi saalisti Coloradon väreissä syöttöpinnan.

Maalitykistä vielä. Nuorten maailmanmestari nousi osumallaan melkoisen timanttiseen sakkiin, sillä muut kyseisessä tempussa onnistuneet ovat enemmän ja vähemmän seuralegendat Nathan MacKinnon kausina 2018-20 sekä Joe Sakic (1995-96) ja Gabriel Landeskog (2018-19). Näillä miehillä temppu on ottanut 30-33 ottelua ja Rantasella siis 34 matsia.

Coloradon kärkihyökkääjiin kuuluva pelaaja taistelee edelleen koko NHL:n maalipörssin voitosta, ja nyt ykkössijalle on matkaa vain muutama osuma.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.