Jarmo Kekäläinen pelaajakaupoilla NHL:ssä – Patrik Laineen ketjukaveri sai pakata laukkunsa

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen on tullut NHL:ssä tunnetuksi rohkeista siirroistaan ja monista pelaajakaupoistaan. NHL:n siirtotakaraja lähestyy kovaa vauhtia, ja Kekäläinenkin pyöräytti ensimmäisen kauppansa.

Kaupassa Columbus-hyökkääjä Riley Nash siirtyy Toronto Maple Leafsiin. Columbus saa vaihdossa ehdollisen 7. kierroksen varausvuoron. Siitä tulee 6. kierroksen varauvuoro, jos Nash pelaa vähintään 25 prosentissa Toronton pudotuspelimatseista.

31-vuotias Nash on pelannut tällä kaudella 37 NHL-ottelua. Niissä hän on kerännyt tililleen tehot 2+5=7.

Nash on alempien ketjujen työmyyrä, mutta tällä kaudella päävalmentaja John Tortorella on antanut hänelle isompaakin roolia. Nash onkin pelannut tällä kaudella runsaasti myös ykkösketjussa Patrik Laineen rinnalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.