Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen on ollut viime viikkoina kiireinen mies. NHL.n siirtotakaraja lähestyy ja samalla Columbuksen pelaajat vähenevät kovaa vauhtia. Tähän mennessä Kekäläinen on jo kaupannut pois hyökkääjä Riley Nashin ja puolustaja David Savardin.

Huhujen mukaan lisää on luvassa. Seuraava lähtijä voi todennäköisesti olla joukkueen pitkäaikainen kapteeni Nick Foligno. Hän on tippunut joukkueen alempiin ketjuihin, mutta hän on joukkueelle kullanarvoinen johtaja. Vastaavanlaista veteraania joukkueessa ei ole toista.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan ainakin yksi seura on kiinnostunut Folignosta: Minnesota Wild. Hintapyyntö on kuitenkin kova: 1. kierroksen varausvuoro.

33-vuotiaan Folignon sopimus päättyy tähän kauteen. Hänen vuosipalkkansa on 5,5 miljoonaa. Tällä kaudella hän on summannut 42 ottelussa tehot 7+9=16.