Lukko oli tällä liigakaudella Satakunnan paikallisissa Ässiä vastaan totaalisen ylivoimainen: Voitot 6-0, pisteet 18-0, maaliero 36-10.

Kauden viimeinen paikallinen päättyi lauantaina Lukon selvään 5-2-voittoon siitäkin huolimatta, että sarjan ykkönen oli Porissa vain kolmella hyökkäysketjulla ja ilman kymppitilin täyttymisen takia sivussa ollutta Sebastian Repoa sekä kärkipakkeja Lukas Klokia ja Robin Pressiä. Lukon näyte oli taas valtava.

– Lukolle hatunnosto heidän suorituksesta – minkälaista jääkiekkoa he pelaavat. Me ei päästy koko kaudella kiinni siihen, kuusi kertaa turpiin. Siihen ei ole mitään selittelemistä, jatkopeleistä putoavan padan luotsi Ari-Pekka Selin sanoi Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

– Pelissä ei mitään uutta. Me löydetään tapoja sössiä mahdollisuudet pelin voittamiseen. Tänään oli aihioita, mutta jotain tapahtuu korvien välissä – luottamus meidän touhuun, tai jotain… Ei nappaa tai huvita, Selin manasi.

Viimeisestä erästä hän löysi hyviä juttuja. Ässät sai draivin päälle, mutta mitään ihmeitä ei tapahtunut kirin suhteen. Lukko voi olla keväällä kova pala, kuten kausi on näyttänyt.

– Onhan Lukolla huipputehokkaita pelaajia. Ylivoimaan löytyy vaihtoehtoa, ja osa pelaajista oli kotona tänään – kertoo heidän osaamisesta, Selin näki.