Tshekki on aloittanut hyvissä ajoin valmistautumisen kohti kevään MM-kisoja.

Leiriryhmässä on tällä hetkellä mukana todella monta pelaajaa, joista tuoreimmat lisäykset ovat Jukureissa esiintyneet Simon Stransky ja Jakub Galvas. Mukana on myös Jokerit-puolustaja David Sklenicka.

Tshekki isännöi ennen MM-kisoja EHT-turnausta, joka järjestetään 12.-15. toukokuuta. Voit tutustua otteluiden aikatauluihin ja turnauksen historiaan täältä.

Tshekin MM-leiriryhmä:

Maalivahdit: Dominik Frodl (HC Škoda Plzeň), Milan Klouček (HC Dynamo Pardubice), Roman Will (Traktor Čeljabinsk).

Puolustajat: Vojtěch Budík (HC Škoda Plzeň), Daniel Gazda (PSG Berani Zlín), Michal Jordán, Dominik Mašín (Chabarovsk), Vojtěch Mozík (Kunlun Red Star), David Sklenička (Jokerit), Radim Šalda (Mountfield HK), Jan Ščotka (HC VERVA Litvínov), Andrej Šustr (Kunlun Red Star), Libor Zábranský (HC Energie Karlovy Vary), Jakub Galvas (Jukurit).

Hyökkääjät: Ondřej Beránek (HC Energie Karlovy Vary), Matěj Blümel (HC Dynamo Pardubice), Jiří Černoch (HC Energie Karlovy Vary), Jan Dufek (PSG Berani Zlín), Jakub Flek (HC Energie Karlovy Vary), Robin Hanzl (Spartak Moskva), Jan Hladonik (HC Energie Karlovy Vary), Luboš Horký (HC Dynamo Pardubice), Petr Kodýtek (HC Škoda Plzeň), Karel Plášek (HC Kometa Brno), Jakub Pour (HC Škoda Plzeň), Lukáš Radil (Spartak Moskva), Filip Suchý (HC Škoda Plzeň), Marek Zachar (Mountfield HK), Hynek Zohorna (Chabarovsk), Šimon Stránský (Jukurit).