Liigan runkosarjaan jäänyt Mikkelin Jukurit tiedotti perjantaina Instagram-tilillään, että seuran jättää peräti viisi soturia. Viisikon pelaajista Toronto Maple Leafsin varaus Mikko Kokkosen lähteminen Lahteen ja Pelicansiin oli jo aiemmin tiedossa.

Puolustajan lisäksi Jukureista lähtevät hyökkääjät Julius Vähätalo ja Ville Leskinen, puolustaja Ville Hyvärinen ja maalivahti Sami Rajaniemi. Rapakon taakse kevääksi suunnanneen Kokkosen lisäksi etenkin Rajaniemen menetys on varmasti merkittävä.

Oulaisista kotoisin oleva vahti torjui Jukureissa kiekkoja viiden runkosarjasesongin aikana kausikohtaisesti 91,3:n, kahdesti 90,2:n, 89,4:n ja 88,9 prosentin tarkkuudella. Lisäksi vahti nousi Leijonien mukaan, joissa kiekot tarttuivat kahdessa pelissä 91,7 prosenttisesti.

Vähätalo ja Leskinen ovat profiileiltaan perushyviä hyökkääjiä, Hyvärinen puolestaan on viimeisen päälle peruspakki, kiekkojen syöjä.

Kokkosta lukuun ottamatta neljän pelaajan seurat eivät käyneet selväksi päivityksestä.