Ruotsin miesten maajoukkue kokoontuu ensi viikolla leirille, jossa valmistaudutaan kevään MM-kisoihin.

Tre Kronorin kokoonpano muodostuu tässä vaiheessa lähinnä SHL- ja KHL-pelaajista. Suomalaisittain tuttuja nimiä joukkueessa ovat Jokereissa tällä kaudella pelanneet Viktor Lööv ja Jonathan Pudas sekä Liigan entinen pistepörssivoittaja Malte Strömwall.

Ruotsin maajoukkue kokoontuu yhteen 19.-23. huhtikuuta. Leiri järjestetään Södertäljen kunnassa.

Ruotsin leiriryhmä:

Maalivahdit: Daniel Marmenlind, Västervik, Niklas Rubin, Frölunda, Arvid Holm, Färjestad.

Puolustajat: Albert Johansson, Färjestad, Viktor Lööv, Jokerit, Mattias Norlinder, Frölunda, Magnus Nygren, HC Davos, Adam Ollas Mattsson, Malmö, Lawrence Pilut, Traktor Tsheljabinsk, Jesper Pettersson, Djurgården, Jonathan Pudas, Jokerit, Jesper Sellgren, Frölunda.

Hyökkääjä: William Eklund, Djurgården, Max Friberg, Frölunda, Oscar Lindberg, Dinamo Moskova, Michael Lindqvist, Färjestad, Markus Ljungh, Linköping, Fredrik Olofsson, Oskarshamn, Jacob Peterson, Färjestad, Dennis Rasmussen, Magnitogorsk, Gustav Rydahl, Färjestad, Sebastian Strandberg, Djurgården, Malte Strömwall, SKA Pietari, Emil Sylvegård, Malmö, Daniel Viksten, Färjestad, Manuel Ågren, Djurgården.