Vuoden 2019 NHL-varaustilaisuuden kärkinimet Jack Hughes ja Kaapo Kakko kohtasivat toisensa viime yönä NHL:ssä. Tämä erä meni Kakon nimiin. Suomalaishyökkääjä saalisti yhden syöttöpisteen, kun Rangers nappasi 5-3 voiton.

Hughes jäi ottelussa kiikaritehoille. Hän nousi kuitenkin muilla tavoin otsikoihin.

Ottelun toisessa erässä Hughesille tuomittiin kampitusjäähy. Jenkkinuorukainen piti tuomiota epäoikeudenmukaisena ja sai raivokohtauksen. Hän hakkasi mailaansa säpäleiksi plekseihin. Kakko pääsi seuraamaan tilannetta aitiopaikalta, kun hän oli lähimpänä vain metrien päässä. Tuomaristo palkitsi kiukuttelun 10 minuutin henkilökohtaisella jäähyllä.

Hughes on pelannut tällä kaudella 44 ottelua tehoin 9+14=23. Kakko puolestaan on pelannut 38 ottelua tehoin 6+7=13. Hughes iski valtaosan tehoistaan alkukaudesta, kun taas Kakko on iskenyt tehonsa aivan viime aikoina.

Voit katsoa Hughesin erikoisen raivokohtauksen alta.

LUE MYÖS: Rasmus Ristolainen jäi jyrän alle NHL:ssä! Sidney Crosby tarjoili kovuutta – katso tilanne