Nyt sen kaiketi uskaltaa sanoa, ettei Patrik Laineen tähdittämä Columbus Blue Jackets tule yltämään NHL:ssä pudotuspeleihin. Joukkue hävisi tiistaiyönä Florida Panthersille luvuin 2-4 tappioputken kasvaessa kuuteen. Edellisten pelien saldo on todella surkea, sillä 15 viimeisestä ottelusta sinitakit ovat voittaneet vain kaksi.

Yön koitoksessa suomalaiset jäivät yllättäen kaikki sivurooliin, kun yksikään ei noussut tehoille viisikosta Aleksander BarkovMarkus NutivaaraJuho LammikkoMikko LehtonenPatrik Laine.

Viimeksi mainittu kuitenkin oli esillä, joskin negatiivisessa valossa. Laineelta paloi pelin lopussa käpy totaalisesti, kun Frank Vatrano nakkasi pikkumustan tyhjään rysään. Heti tämän perään suomalainen antoi kovuutta osuman syöttäneelle Patrick Hörnqvistille saaden ruotsalaisen kanssa kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

Aaron Portzline

@Aportzline
#CBJ Laine and #FlaPanthers Hornqvist have a spat after that Vatrano empty-netter.

Mark Scheig

@markscheig
After the goal, Patrik Laine with a cross-check to Patric Hornqvist. They both get misconducts to end their nights. #CBJ

Nykyinen tappioputki on Columbuksen kauden pisin. Joukkue on nyt keskisen divisioonan viimeisenä, 12 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä ja pelaamattomia otteluita Blue Jacketsilla on yhdeksän kappaletta.

LUE NHL:N TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:

Mikä liito taas! Roope Hintz kärkipäässä kovassa tilastossa – NHL:n usea tähtinimi jää tylysti taakse