KalPan hyökkääjä Henri Knuutinen nousi otsikoihin tiistaina, kun hän taklasi puolivälieräsarjassa Tapparaa vastaan puolustaja Blake Parlettia leuan seudulle. Knuutinen oli tyrkyllä pelin antisankariksi, kun hän sai tempustaan viiden minuutin jäähyn jatkoerässä.

Tappara ei onnistunut iskemään pitkällä ylivoimallaan, joka lopulta typistyi Charles Bertrandin jäähyyn. Lopulta KalPa juhli voittoa, joten Knuutisesta ei tullut sylkykuppia, mutta sivuun hän kuitenkin joutui.

Sarja kertoi torstaina nettisivuillaan, että Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Kiuruveden kiekkosuuruudelle kolmen ottelun pelikiellon. Tapauksessa tuli kuulemma suora osuma päähän, taklaus tuli kuolleesta kulmasta ja taklaaja teki teräviä luistelupotkuja taklauksen tehostamiseksi.

Parlett loukkaantui tilanteessa, eikä pelannut enää ottelussa – ei hän pelaa myöskään torstaina. 23-vuotis Knuutinen on tehnyt tällä kaudella 27 runkosarja- ja pudotuspelimatsissa tehot 1+4=5 (+4).

Ottelusarja jatkuu Kuopiossa torstaina ja perjantaina voittojen ollessa 1-1. Jos KalPa ei mene välieriin, on Knuutisen sesonki paketissa.