Ligan pudotuspelit ovat vielä pahasti vaiheessa, mutta kulisseissa valmistaudutaan jo kovaa vauhtia seuraavaan kauteen. Ilta-Sanomat kertoo, että TPS ja KooKoo ovat tehneet hirmuhankintoja tulevalle sesongille.

IS:n tietojen mukaan puolustaja Elmeri Eronen siirtyy ensi kaudeksi Turkuun. Hän on noussut viime vuosien aikana HPK:ssa Liigan puolustajien eliittiin. Hän oli tällä kaudella pakkien pistepörssin kakkonen tehoilla 9+31=40.

KooKoo puolestaan vahvistuu Teemu Rautiaisella. Vikkeläjalkainen laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella Sveitsissä Zürich Lionsissa. 13 ottelussa hän nakutti tehot 5+6=11. Parhaalla Liiga-kaudellaan 2017-18 hän tykitti Ilveksessä 45 tehopistettä.

Rautiaisen lisäksi KooKoo on saamassa muitakin vahvistuksia. Seuraan siirtyvät Lukon kapteeni Heikki Liedes sekä maalivahti Oskari Setänen.

LUE MYÖS: NHL sallii pelaajien osallistumisen MM-kisoihin – nämä kaikki suomalaiset Leijonien käytettävissä