Suomalaiskaksikolle potkut KHL-seurasta – venäläissivustolta karu arvio: ”Ei enää käyttöä kärkijoukkueissa!”

© Kuva: www.hcsibir.ru

KHL:n siirtomarkkinat avautuivat 1. toukokuuta, minkä seurauksena ruplaliigan pelaajamarkkinat ovat käyneet viikonlopun aikana kuumina.

Sibir Novosibirsk ilmoitti jo aiemmin kahden kärkihyökkääjänsä, Juuso Puustisen ja Mikael Ruohomaan lähtöpasseista. Venäläissivusto Championat lataa karun arvion suomalaiskaksikon jatkosta KHL:ssä.

– Kaksi kautta Siperiassa viettäneet suomalaiset eivät varmuudella jatka seurassa ensi kaudella. Heille ei tarjottu jatkoa, koska Sibir ei tarvitse epätasaisia ja ratkaisupeleissä kuvasta katoavia ulkomaalaispelaajia, Championat aloittaa tylytyksensä.

– Tämä ei silti tarkoita, etteikö kaksikolle löytyisi yhä kysyntää KHL:ssä. Puustinen on synnynnäinen maalintekijä, Ruohomaa taas vahva pelintekijä. Vaikea uskoa KHL:n kärkiseurojen kiinnostuvan suomalaiskaksikosta, mutta alemman kastin joukkueiden keskuudesta kysyntää saattaa yhä löytyä. Myös siirtyminen muihin Euroopan sarjoihin on mahdollista, venäläissivusto näkee.

32-vuotias Ruohomaa kasasi päättyneellä KHL-kaudella 55 peliin tehot 9+30=39 ollen joukkueensa paras pistemies. 33-vuotias Puustinen taas kasasi 46 ottelussa tehot 18+12=30. Sibir ei selvinnyt KHL:n pudotuspeleihin.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta