”Kelaan hänen olevan maailman paras” – Aleksander Barkov ratkaisi jatkoajalla ja kipusi Olli Jokisen peesiin komeassa tilastossa

© Kuva: Getty Images

Tiistain vastaisena yönä pisteet 1+1 viimeistellyt Aleksander Barkov nousi taas vähemmän yllättäen Florida Panthersin sankariksi, kun tämän edustama poppoo voitti ”suomalaisnippu” Dallas Starsin jatkoajan jälkeen 5-4-numeroin. Barkov syötti maalirikkaassa avauserässä (3-2) yhden häkin, jatkoilla hän puolestaan niittasi itse voittomaalin.

Suomalainen varmisti jatkoaikamaalilla erään historiallisen tempun: Barkov on nyt nimittäin Floridan seurahistorian toiseksi paras jatkoaikamaalari kuudella osumallaan, edellään vain 11 niittiä iskenyt maanmies Olli Jokinen.

– Kun Barkov pelaa tällaisen huippupelin, kuten tänään, hän on pysäyttämätön, Panthers-pakki MacKenzie Weegar ylisti vajaat 18 minuuttia pelannutta suomalaista seuran kotisivuilla.

– Hän on loistava johtaja. Hän on sitä todellakin jäällä ja sen ulkopuolella. Kelaan hänen olevan maailman paras pelaaja, hän näytti sen taas tänään, suomalaisen joukkuekaveri jatkoi.

Pantteripaidat keikkuvat keskisessä divisioonassa voiton myötä kakkosena 75 pisteen saaliilla. Dallas puolestaan on viidentenä, neljä pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä. Pelattuja otteluita tähtipaidoilla on yksi viimeisenä tyrkyllä olevaa Nashville Predatorsia vähemmän.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta