NHL-kausi on tulossa pian päätökseen Columbus Blue Jacketsin osalta. Seuran suoritukset alittivat kaikki odotukset. Suurin ongelma oli, ettei joukkueelle ole kunnon ykkössentteriä, mikä näkyi myös suomalaishyökkääjä Patrik Laineen pelaamisessa.

Ykkössentterin hankkiminen on aina vaikea työmaa, mutta ensi kaudeksi markkinoille saattaa tulla poikkeuksellisen taitava nimi: Washington Capitalsin Jevgeni Kuznetsov.

– Washingtonin kärsivällisyys on lopussa Jevgeni Kuznetsovin kanssa. Laviolette sanoi tiistaina, että kokoonpanosta sivussa olleen sentterin ja maalivahti Ilja Samsonovin, status on yhä epävarma, koska he myöhästyivät kokouksesta. Valmentaja sanoi, että Capitals työstää asiaa pukukopin sisäisesti, NHL-toimittaja Elliotte Friedman kirjoittaa.

Kuznetsov on ollut kohujen keskellä muutenkin kuin vain myöhästelyn johdosta. Hän jäi jokunen aika sitten kiinni kokaiinin käytöstä, ja aiemmin tällä kaudella hän rikkoi joukkueensa koronarajoituksia.

Jäälläkään Kuznetsovilla ei ole kulkenut niin kovaa kuin yleensä. Hän on iskenyt runkosarjan 41 ottelussa tehot 9+20=29. 28-vuotias sentteri on kuitenkin pelannut urallaan kolme yli 70 tehopisteen runkosarjaa.