Ruotsin MM-joukkueen kasaaminen on vielä vaiheessa. Länsinaapurissa odotetaan jännityksellä mahdollisia NHL-vahvistuksia. Varmoista vahvistuksista ei ole vielä tietoa.

Huonoja uutisia Ruotsi sen sijaan on jo saanut. Puolustajat Erik Karlsson ja Rasmus Dahlin eivät lähde edustamaan maataan kisoihin.

Karlsson on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista, jotka ovat todennäköinen syy kieltäytymiselle. Dahlinin sopimus Buffalo Sabresin kanssa puolestaan päättyy tähän kauteen. Kisoissa loukkaantuminen olisi iso uhka tuleville tienesteille.

Kumpikin olisi ollut kova vahvistus Ruotsille. Dahlin on pelannut tällä kaudella 55 NHL-ottelua tehoin 5+18=23. Karlsson puolestaan nakutti 49 ottelussa tehot 7+14=21. Hänet on valittu kahdesti NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

LUE MYÖS: Leijonille vahvistuksia! HIFK-kaksikko lähtee maajoukkuepeleihin