Lauantain vastainen yö oli Dallas Starsin suomalaisille upea onnistuminen joukkueen selvässä, ja ennen kaikkea elintärkeässä 5-2-voitossa. Tähtipaidat ovat nyt kaksi pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä Tampa Bay Lightningin otettua selkäänsä selvin numeroin.

Suomalaispelurit pääsivät ilmiömäiseen iskuun näiden noustessa mukaan jokaiseen osumaan. Roope Hintz summasi saldon 1+2 (+4), Joel Kiviranta pisteet 1+1 (+3) ja Miro Heiskanenkin alusti yhden maalin (+1). Väkevä oli myös pisteittä jääneen Esa Lindellin panos – pakki saalisti tehotilastoon häikäisevän saldon +4. Matsin tähdistöön nousivat kakkospalkittu Hintz ja kolmostähti Kiviranta.

Pelaajista tehokkain koko kauden otannalla on 41 pelissä 43 (15+28) pinnaa latonut Hintz. Heiskasen saldo 53 matsin jälkeen on 7+18=25, 54 ottelua pelanneen Lindellin 5+11=16 ja 24 pelissä esiintyneen maailmanmestari Kivirannan 5+5=10.

Preds ja Stars käyvät viimeisestä jatkopaikasta kiivaan taistelun, ja ensiksi mainittu kohtaa runkosarjassa vielä kahdesti Carolina Hurricanesin. Kreivin aikaan viiden ottelun tappioputken katkaissut Stars puolestaan hakee elintärkeitä pisteitä Chicago Blackhawksilta.