Porin Ässät tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Albin Erikssonin kanssa.

20-vuotias Eriksson saapuu Poriin Ruotsin pääsarjasta Färjestad BK:n joukkueesta.

193-senttinen ja 93-kiloinen laitahyökkääjä on Dallas Starsin kesän 2018 toisen kierroksen (44.) varaus.

– Albin on erittäin ulottuva ja isokokoinen kaveri. Hänellä on painava laukaus. Albinilla on hyvä luonne ja halu kehittyä. Hän halusi heti ensimmäisistä keskusteluistamme lähtien sitoutua uuteen joukkueeseen ja tulla kehittymään Poriin jo kevään ja kesän ajaksi. Hän liittyy harjoituksiimme ensi maanantaina ja on jo kaupungissa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi uutta hankintaa.

Eriksson pelasi viime kaudella SHL:ssä 36 ottelua tehopistein 0+4.

– Albin Eriksson on kuulunut viime kaudet SHL:n huippuorganisaatioihin ja pelannut Ruotsin nuorten maajoukkueissa. Hänen roolinsa on kuitenkin jäänyt pieneksi ja Liigaan tulemalla hän hakee uutta kehitysväylää kohti NHL-unelmaansa. Hän on Dallas Starsin varaus vuodelta 2018 ja sikäli tuttu pelaaja Kari Takolle, Kerttula kertoo.
​​