Liigassa menneellä kaudella pudotuspelien avauskierrokselle asti yltänyt KooKoo kertoi tiedotteessaan, että joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Kim Strömberg, 33, ja Ville Meskanen, 25, ja puolustaja Saku Vesterinen, 22.

Näistä ensiksi mainittu on paluumuuttaja, ja viime kaudella Ruotsin pääsarja SHL:ää IK Oskarhamnissa pistein 8+10=18 (-13) pelannut hyökkääjä edusti KooKoota kaudet 2018-20.

– Takana on monella tapaa hullu vuosi, ja siihen liittyi myös se, ettei Kim pukenut KooKoo-paitaa viime kaudella päällensä. Nyt saamme kuitenkin takaisin kauden 2019-20 parhaan maalintekijämme sekä pisteykkösen, joten on aika katsoa eteenpäin positiivisin mielin ja otammekin Röllin mielellämme takaisin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoitti.

Hyökkääjien sopimukset ovat mallia 1+1 ja pakki Vesterisen kaksi vuotta. Meskanen pelasi viime kaudella Ilveksessä pistein 15+12=27. Vesterinen sen sijaan saapuu Mestiksen hopeajoukkue Ketterästä.

– Rightin puolelta laukovana pelaajana Meskanen on erinomainen lisä joukkueen kärkiketjuihin ja tuo tärkeän lisän ylivoimaan. Hän kykenee todistetusti tuloksentekoon ja on laatupelaaja, jolta voidaan niin ikään odottaa hyvää kautta.

– Etsimme puolustukseen pelaajaa, jonka kehitys näyttää ylöspäin ja täyttää pelillisesti liikkuvan ja kiekollisen pelaajan kriteerit. Saku kiinnitti huomiomme viimeistään Mestiksen playoffsien aikana, missä hänen tekemisensä oli erittäin vahvaa. Oikealta laukovana puolustajana on myös tervetullut lisä kokoonpanoomme.