HIFK laittoi tuulemaan siirtomarkkinoilla. Joukkueeseen siirtyvät Michael Garteig, hyökkääjät Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen, Jere Innala, Roni Hirvonen ja Otto Karvinen sekä puolustaja Kasper Kotkansalo.

Koivistoisen, Paajasen, Hirvosen, Karvisen ja Kotkansalon sopimukset ovat kaksivuotisia. Innalan ja Garteigin diilit yksivuotisia.

Maalivahtihankinta Garteig muistetaan Tapparasta kaudelta 2019-20. Hän torjui 34 runkosarjamatsissa torjuntaprosentilla 92,9. Viime kaudella hän pelasi Saksassa Ingolstadtissa. Torjuntaprosentti oli 90,2.

Paajanen pelasi viime kaudella Ruotsissa. Hän iski 50 SHL-matsissa tehot 8+14=22. Hänet valittiin Liigan pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019, jolloin hän juhli mestaruutta HPK:n riveissä.

Innala puolestaan on viime vuosina kuulunut Liigan parhaisiin maalintekijöihin. 23-vuotias laitahyökkääjä on rikkonut 20 maalin rajapyykin kahdesti.

25-vuotias Koivistonen oli tällä kaudella Liigan pudotuspelien arvokkain pelaaja. Sentteri voitti pudotuspelien pistepörssin tehoin 6+9=15.

Hirvonen on Toronto Maple Leafsin kakkoskierroksen varaus. Viime kaudella 19-vuotias huippulupaus edusti Ässiä ja iski 54 matsissa tehot 6+15=21.

LUE MYÖS: Liigan väriläiskä solmi jatkosopimuksen! ”Tuottaa välillä harmaita hiuksia omillekin”