Tämän vuoden MM-kisat ovat olleet kaikilla mittareilla yllättävät. Ruotsi ja Kanada rämpivät pohjamudissa ja Saksa on valloittanut turnauksen pistepörssin.

Ykköspaikkaa Marcel Noebelsin kanssa jakaa Lukas Reichel. Reichel on Chicago Blackhawksin ykköskierroksen varaus viime vuodelta ja tuore Saksan mestari.

Ensi kaudeksi suunnitelmana on tehdä sopimus NHL:ään. Tästä ovat samoilla linjoilla sekä Blackhawks, Reichel että Reichelin agentti.

Ben Pope

@BenPopeCST
Blackhawks top prospect Lukas Reichel gained weight, crucially shifted to center, took on a 1st-line role and won a championship this season with Berlin.

Now he's looking toward the NHL. He's going to sign with the Hawks after the WCs. Story: chicago.suntimes.com/blackhawks/202…
chicago.suntimes.com

Top Blackhawks prospect Lukas Reichel looking toward NHL after great German season

Reichel, his agent and the Blackhawks all plan on him signing his first NHL contract in June, after he plays for Germany in the World Championships.

Säännöt kieltävät Reichelin NHL-sopimuksen kesken turnauksen, mutta se sorvataan mitä suurimmalla todennäköisyydellä heti kisojen jälkeen. Blackhawksissa ollaan äärimmäisen innostuneita saksalaislupauksesta, joka on vaihtanut pelipaikkaansa hämmentävän sulavasti laiturista sentteriksi.