Porin Ässät tiedotti torstaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Konstantin Volkovin kanssa.

23-vuotias venäläinen saapuu Poriin Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen Yugran riveistä.

Volkovilla on takan loistava kausi VHL:ssä, sillä hän koppasi 26 ottelussa kiekkoja komealla torjuntaprosentilla 93,2. Lupaavan torjujan päästettyjen maalien keskiarvo oli 1,53.

– Maalivahteja oli tarjolla isohko määrä ja halusimme luoda kilpailutilannetta Linus Söderströmille. Konstantinin uran suunta on ylöspäin ja halu päästä kovempiin sarjoihin on kova. Viimeisten vuosien voittoprosentti on vahvalla tasolla ja loukkaantumishistoria puhdas. Siinä muutamia tekijöitä, miksi päädyimme häneen, Ässien maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl kommentoi tiedotteessa.

Volkov on Nashville Predatorsin vuoden 2016 kuudennen kierroksen varaus. Ässät on tehnyt Volkovin suhteen taustatyötä juuri Predatorsin kanssa.

– Volkov on mennyt viime kaudella eteenpäin liikkumisen, teknisen liikehallinnan ja pelaamisen kärsivällisyyden suhteen. Suomen Liiga on astetta nopeampi sarja kuin VHL, joten jääharjoitukset ennen kauden alkua pitää pystyä käyttämään maksimaalisesti hyödyksi riittävän pelinopeuden saavuttamiseksi. Työtä helpottaa kokemukset Daniil Tarasovin kanssa, joka tuli samasta sarjasta, samanlaisin tavoittein, Rosendahl valaisi.

Porin Ässät

@PorinAssat
Konstantin Volkov täydentää Ässien maalivahtiosaston!

"Uran suunta on ylöspäin ja halu päästä kovempiin sarjoihin on kova."

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ