Valko-Venäjän MM-kisat loppuivat alkulohkoon sen voittaessa turnauksessa ainoastaan Ruotsin. Neljä pistettä oikeuttivat lohkon viimeisen sijaan.

Matka kotiin taittuu bussilla, mikä kuulostaa Neuvostoliiton aikaiselta rangaistukselta, mutta syyt ovat muualla. Valko-Venäjä teki ilmailurikoksen kaappaamalla Ateenasta Vilnaan matkalla olleen matkustajalentokoneen pidättääkseen maan presidentti Aljaksandr Lukashenkaa arvostelleen toimittaja Roman Protasevitshin.

Valko-Venäjä on MM-joukkueen onneksi Latvian naapurimaa, joten matka on lentoon verraten epämiellyttävä, mutta inhimillinen. Riika on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskistä 474 kilometrin päässä, mikä tarkoittaa ilman pysähdyksiä reilun kuuden tunnin matkaa.

Suomessa Valko-Venäjän bussikyydistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Kuvan bussi ei liity tapaukseen.