Columbus Blue Jacketsin ykköspuolustaja Seth Jones ilmoitti, ettei aio jatkaa seurassa, kun hänen sopimuksensa umpeutuu. Tähtipakin pahvia on vielä yksi kausi jäljellä, joten GM Jarmo Kekäläisellä on erinomainen mahdollisuus kaupata Jones pois ja saada tilalle uusi ykkössentteri.

NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Philadelphia Flyers olisi kiinnostunut Jonesista. Vaihdossa seura voi antaa lähes mitä vaan. Huhujen mukaan Philadelphian koko joukkue on kaupan kahta nuorta lupausta lukuunottamatta.

Tarjolla olisi esimerkiksi 33-vuotias sentteri Claude Giroux. Pehmeäkätinen hyökkääjä on toiminut Philadelphian kapteenina yhdeksän kauden ajan ja tuona aikana hän on myös ollut yksi NHL:n tehokkaimmista pelaajista.

Viime kaudella Giroux nakutti 54 ottelussa tehot 16+27=43. Parhaalla kaudellaan 2017-18 hän iski runkosarjassa uskomattomat 102 tehopistettä.

Giroux on menestynyt myös maajoukkuetasolla. Hänen palkintokaapistaan löytyy MM-kultaa ja World Cup -mestaruus.