Jokereista lähteneelle valmentajalle uusi pesti – siirtyy Mikko Mannerin aisapariksi Ruotsiin

© Kuva: Juha Tamminen

SHL-joukkue Brynäs IF on hankkinut uudeksi apuvalmentajakseen Ari-Pekka Pajuluoman. Tuore sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Kuluneen kauden ”Maukka” oli Jokereiden apuvalmentajana, mutta jätti seuran muutama päivä sitten. Sitä ennen hän valmensi Liigassa Sportia päävalmentajana yhden kokonaisen kauden ja toisen kauden aikana hän sai potkut Risto Dufvan korvattua hänet.

Brynäsin päävalmentajaksi astui kevään aikana Mikko Manner. Tuleva valmentajakaksikko tuntee toisensa hyvin, sillä molemmat koutsit ovat kotoisin Vaasasta.

– Olen erittäin iloinen ja ylpeä saadessani olla osa Brynäsiä. Odotan innolla joukkueen tapaamista ja ensi kautta. Toivon, että voimme yhdessä kasvaa vahvaksi joukkueeksi. Mikko ja minä olemme samasta kaupungista ja olemme pelanneet samassa joukkueessa ja olleet saman seuran johtajia. Viime vuosina olemme olleet eri paikoissa, mutta olemme silti pitäneet yhteyttä melkein joka viikko. Tuntuu todella hauskalta, että saamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Brynäsissä nyt, Pajuluoma kommentoi seuran tiedotteessa.