Jori Lehterä jatkaa uraansa Venäjällä – solmi vuoden jatkosopimuksen moskovalaisseuran kanssa

© Kuva: www.hawk.ru

Kaksi edellistä kautta KHL:ssä pelannut suomalaishyökkääjä Jori Lehterä jatkaa uraansa Spartak Moskovan joukkueessa. Tuore jatkosopimus on yksivuotinen.

Lehterä pelasi viime kauden Spartakissa ja teki 41 otteluun komeat 44 pistettä. Sitä ennen hän edusti Pietarin SKA:ta yhden kauden ajan.

Lehterä pelasi myös NHL:ssä kaudet 2014-19 St. Louis Bluesin ja Philadelphia Flyersin riveissä. Hän aloitti hyvin ja muodostikin Vladimir Tarasenkon sekä Jaden Schwartzin kanssa tehokkaan hyökkäyskolmikon. Uran ennätyspisteet syntyivät avauskaudella Bluesissa, kun 75 otteluun hyökkääjä iski 44 pistettä. Siitä pistemäärät laskivat tasaisesti ja loppujen lopuksi hänellä oli vaikeuksia mahtua edes pelaavaan kokoonpanoon.

Ennen NHL:ään lähtöä 33-vuotias espoolainen pelasi KHL:ssä Sibir Novosibirskissä tehden hyvää jälkeä toisen suomalaishyökkääjän, Jonas Enlundin, kanssa. Liigassa Lehterä on edustanut viimeksi Tapparaa.

Maajoukkueurallaan espoolaislähtöinen kiekkoilija on pelannut kahdet MM-kisat sekä yhdet olympialaiset. Mukaan on tarttunut MM-hopeaa ja olympiapronssia. Lisäksi Lehterä oli mukana World Cupissa 2016.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.