Porin Ässät on kokenut kovan menetyksen. Joukkueen ykköstähtiin kuulunut Peter Tiivola jättää joukkueen. Hän käyttää sopimuksessaan olleen ulkomaan pykälän ja siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään.

– Kiitämme Peter Tiivolaa hänen panoksestaan Ässien hyväksi. Hän kasvoi viimeisen kolmen kauden aikana johtavaksi pelaajaksi ja aina maajoukkueeseen asti, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Tiivola lähtee Porista haikein mielin.

– Oli kyllä urani vaikein päätös lähteä pois Porista. Täällä on ollut ihan huippu valmennus ja olosuhteet kehittyä pelaajana. Ässistä on tullut minulle erittäin rakas seura ja viimeiset kolme vuotta, jotka olen saanut Porissa viettää, ovat olleet urani parhaita, Tiivola kommentoi.

– Toivottavasti ovi sulkeutuu osaltani vain väliaikaisesti ja pääsen vielä joskus pukemaan Patapaidan päälleni Suomen parhaiden kannattajien edessä.

Viime kaudella Tiivola pelasi 37 peliä Ässissä. Niissä hän nakutti tehot 5+25=30. Vahvan kauden päätteeksi Tiivola valittiin myös maajoukkueeseen. Hän oli Leijonien mukana voittamassa hopeaa Latviassa.