Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen jahtaa epätoivoisesti joukkueelleen uutta ykkössentteriä. Houkuttelevin ja kovatasoisin vaihtoehto Jack Eichelia Buffalo Sabresista. Eichel on yksi sarjan parhaista nuorista pelaajista.

Hintalappu Eichelille olisi kuitenkin järkyttävän kova. The Athleticin toimittaja Aaron Portzlinen mukaan hinta olisi ykköskierroksen varausvuoro, maalivahti Elvis Merzlikins, Liigassa pelannut Alexandre Texier tai puolustaja Andrew Peeke sekä ainakin toinen joukkueen venäläisistä huippulupauksista.

Portzlinen mukaan Kekäläinen puolestaan haluaisi lisätä Patrik Laineen osaksi diiliä.

– Blue Jackets varmaan haluaisi sisällyttää Patrik Laineen kauppaan, mutta on epäselvää, onko Buffalo kiinnostunut Laineesta, joka on ison hintalapun rajoitettu vapaa agentti tänä kesänä, Portzline kirjoittaa.

Portzline ei usko, että Eichel tulee päätymään Columbukseen. Yksi syy on kova hintalappu ja toinen Eichelin loukkaantumishistoria.