Mestiksessä pelaava Kokkolan Hermes vahvistaa maalivahtiosastoaan nuorella Ässien maalivahdilla Rasmus Korhosella. Hän siirtyy Kokkolaan lainasopimuksella, johon kuuluu Ässien oikeus kutsua nuorukainen tarvittaessa takaisin riveihinsä.

Korhonen debytoi Liigassa viime kaudella. Debyytti jäi kuitenkin minuuttiin ja 20 sekuntiin, kun hänet yllätettiin kahdesti ja vedettiin sen jälkeen vaihtoon. Ensimmäinen maaleista syntyi neljän sekunnin pelin jälkeen Markus Nurmen lavasta. Tuo osuma on Liiga-historian nopein maali.

Korhosen tulevaisuudesta voidaan kuitenkin odottaa lupaavaa. 18-vuotias molari valittiin U19-maajoukkueen mukaan ja hän on myös varauskelpoinen tulevan kesän NHL:n varaustilaisuudessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
Rasmus Korhonen siirtyy lainasopimuksella Mestikseen.

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ
#Mestis