TPS:n finaaleihin asti johdattaneen Karri Rämön ura saa jatkoa Saksasta. ERC Ingolstadt solmi 35-vuotiaan maalivahdin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

Välieriin kuluneella DEL-kaudella yltäneeseen Ingolstadtiin häntä oli houkuttelemassa tuttu valmentaja. Leijonien päävalmentajana pronssia voittanut Doug Shedden aloittaa viidennen kautensa saksalaisjoukkueen peräsimessä. Rämö oli kyseisessä pronssijoukkueessa kolmosmaalivahtina.

Kolmosvahtina kolmet ja kakkosvahtina arvokisat läpikäynyt veräjänvartija kertoo Ingolstadtin kotisivujen tiedotteessa harkinneensa Saksassa pelaamista useana edellisvuonna. TPS:ssä hän pelasi kuluneella kaudella runkosarjassa yksitoista ottelua torjuntaprosentilla 88.8. Pudotuspeleissä Rämö nousi aloittavaksi maalivahdiksi torjuntaprosentilla 92.9 päästäen alle kaksi maalia ottelua kohden.

Rämö on pelannut urallaan 14 eri seurajoukkueessa ja seitsemässä eri sarjassa miesten tasolla. Yhdessäkään ammattilaissarjassa Kiekkoreippaan kasvatilla ei ole yli 200 ottelua vyöllään.