Montreal-luotsi tyytyväisenä Jesperi Kotkaniemen kehitykseen: ”Haluamme, että hänestä tulee hallitseva pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin kausi päättyi hiljattain tappioon Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightningille.

Kauden päätteeksi Canadiensin GM Mark Bergevin sekä päävalmentaja Dominique Ducharme vastasivat median esittämiin kysymyksiin liittyen viime kauteen sekä tulevaisuuteen. Jesperi Kotkaniemi sai osansa Ducharmen kehuista liittyen siihen, mitä nuori hyökkääjä on ehtinyt jo saamaan aikaan NHL:ssä. Lisäksi näkemykset tulevaa varten ovat selkeät.

– Jos katsomme hänen kolmea viimeistä vuotta, näemme kehityksen. Hän on pelannut jo 200 peliä. Hänen ikäisiään pelaajia on useita, jotka eivät ole pelanneet vielä peliäkään. Nyt on hänen aika käyttää sitä oikealla tavalla. Rakastamme sitä, mitä KK teki. Hän on ottanut suuria askeleita eteenpäin ja luulen, että hän ottaa tästä jälleen ison harppauksen eteenpäin. Työskentelemme hänen kanssaan. Haluamme, että hänestä tulee hallitseva pelaaja ja että hän hyödyntää kaiken potentiaalinsa. Olemme käyttäneet aikaa selittääksemme hänelle, miten näemme asiat. Olen varma, että kun hän tulee takaisin, hän on ottanut suuren askeleen eteenpäin, Ducharme kehui Canadiensin verkkosivujen mukaan.

Kotkaniemi varattiin NHL:ään kesällä 2018 koko tilaisuuden kolmantena pelaajana. Hän on ehtinyt pelaamaan nyt NHL:ssä kolmen kauden aikana yhteensä 200 ottelua, joissa on syntynyt 74 pistettä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004