NHL:n tuore laajennusjoukkue Seattle Kraken on tehnyt seurahistoriansa ensimmäisen suuren luokan pelaajasopimuksen, uutisoi TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger.

Dregerin mukaan NHL:n tuore laajennusjoukkue on solminut neljän vuoden sopimuksen Edmonton Oilersia aiemmin edustaneen Ruotsin maajoukkuepuolustaja Adam Larssonin kanssa.

Sopimuksen arvo Dregerin tietojen mukaan 16 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Larsson vapautuu virallisesti vapaille markkinoille 28. heinäkuuta, joskin Kraken sai uutena joukkueena etuajo-oikeuden neuvotteluihin tulevien UFA-pelaajien kanssa.

28-vuotias Larsson on kesän 2011 NHL-draftin nelosvaraus. Mies ei pelannut loukkaantumisensa vuoksi otteluakaan päättyneellä kaudella. Yli 600 NHL-ottelun konkari on voittanut maajoukkuetasolla yhden aikuisten MM-kullan sekä himmeämpiä mitaleja alle 20- ja alle 18-vuotiaiden tasolla.