Liigassa Porin Ässien paidassa päättyneellä kaudella ihastuttanut kanadalaishyökkääjä Nick Merkley on kaupattu NHL:ssä.

New Jersey Devils ja San Jose Sharks pyöräyttivät maanantai-iltana kaksi pelaajaa sisältäneen vaihtokaupan. Sharks saa kaupassa Devilsin entisen 1. kierroksen varaus Merkleyn vaihdossa slovakkipuolustaja Christian Jarosiin.

24-vuotias Merkley nakutti Ässien paidassa ennen NHL:n alkua pelaamissaan 19 pelissä tehot 4+9=13. NHL:ssä kanadalainen pelasi 27 ottelua tehoin 2+8=10. 25-vuotias Jaros sen sijaan mahtui päättyneellä kaudella Sharksin kokoonpanoon vain seitsemässä ottelussa, jossa isokokoinen puolustaja merkkautti tehot 0+1.

Treidinappulosita Jaros solmi samantien uuden seuransa kanssa yksivuotisen, kaksisuuntaisen sopimuksen. Merkley puolestaan on tällä hetkellä sopimukseton rajoitettu vapaa agentti.