New York Rangersin uskotaan olevan yhä kiinnostunut hankkimaan Buffalo Sabresin Jack Eichel tulevaksi ykkössentterikseen.

Osapuolten väliset neuvottelut ovat tiettävästi jumissa Sabresin pyytäessä liian isoa hintalappua kapteenistaan. New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks lyö nyt pöytään rajun ehdotuksen 10 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Eichelin tuomiseksi Manhattanille.

– Sabres voisi päättää koko pattitilanteen ottamalla maksettavakseen viisi miljoonaa dollaria Eichelin vuosipalkasta neljän seuraavan kauden ajan. Se mahdollistaisi sen, että Rangers pystyisi tarjoamaan Mika Zibanejadille yhdeksän miljoonaa kaudessa ja saisi itselleen loistavan ykkös-kakkkossentteritandemin vuosiksi eteenpäin.

Suomalaisittain Brooksin mielenkiintoisin argumentti tulee seuraavassa:

– Mikäli GM Chris Drury olisi luottavainen Zibanejadin jatkon suhteen, hänellä saattaisi olla lisenssi Kaapo Kakon sisällyttämiseksi mukaan kauppaan. Treidi saattaisi sisältää lisäksi joko Filip Chytilin tai Vitali Kravtsovin, kuten myös jomman kumman kaksikosta Zac Jones-Matt Robertson sekä 1. kierroksen varausoikeuden, Brooks järkeilee kolumnissaan.

– Mikäli tuo paketti ei kelpaisi Buffalolle, voisi Drury siinä tapauksessa antaa koko asian olla – lopullisesti, toimittaja pohtii.

Mitä mieltä olet Brooksin ehdotuksesta? Osallistu keskusteluun Jääkiekon olohuoneessa.