Columbus Blue Jacketsin päävalmentajana kuuden kauden ajan aina tähän kevääseen asti toiminut John Tortorella on löytänyt uuden työpaikan.

63-vuotias konkariluotsi siirtyy ensi kaudeksi NHL:n tv-oikeudet itselleen hankkineen mediajätti ESPN:n asiantuntijatehtäviin.

Yhtenä NHL:n lähihistorian värikkäimmistä päävalmentajista tunnettava ”Torts” tuo taatusti lisämielenkiintoa tulevan kauden NHL-lähetyksiin. Jääkiekkokonkarin pesti ESPN:n studioasiantuntijana starttaa heti uuden kauden alkaessa syksyllä.

Tortorella vapautui työmarkkinoille sen jälkeen, kun Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ei tarjonnut pitkäaikaiselle luottomiehelleen jatkosopimusta heikosti sujuneen viime kauden jälkeen. Myös monien Columbus-pelaajien kerrottiin kyllästyneen konkarivalmentajan autoritääriseen valmennustapaan.