Yhdeksän maalia ja 13 pistettä. Ne ovat nyt Hlinka Gretzky Cupin uudet maali- ja piste-ennätykset.

Ennätysten haltijana on yksi ja sama poika, Matvei Mitshkov. Turnauksen neljän parhaan osalta viiden ottelun mittainen perinteinen alle 18-vuotiaiden maajoukkueiden kauden avaava turnaus on nähnyt kirkkaimmat NHL-tähdet aina Sidney Crosbya, Nathan MacKinnonia, Jonathan Toewsiä ja Tyler Seguiniä myöden.

Ennätystahdissa ennen finaaliottelua oli yllätyksellisesti myös Slovakian Dalibor Dvorsky, jonka pistelukemat olivat mallia 8+4=12, jotka olivat täsmälleen samat kuin aiemmalla maali- ja piste-ennätysten hallitsijalla, Cole Perfettillä.

Samoissa lukemissa oli myös Mitshkov ennen Venäjän ja Slovakian välisen finaalin päätöserää, mutta 16-vuotias venäläinen viimeisteli lukemat 7-2 tyhjään maaliin. Aivan puskista Mitshkovin ennätysten rikkominen ei tullut, sillä hän voitti viime kaudella alle 18-vuotiaiden MM-kisojen piste- ja maalipörssin.