JYP ja Ässät kohtasivat harjoitusottelussa Jyväskylässä tiistaina. Ottelu päättyi lopulta Ässien voittoon loppulukemin 5-3.

Ottelun neljä ensimmäistä maalia menivät porilaisten nimiin. Jouka Juhola aloitti maalinteon avauserässä Jarno Kärjen syötöstä. Toisessa erässä Nikolas Matinpalo ja Kärki veivät joukkueen jo 3-0-johtoon. Heti päätöserän alussa Eemil Erholtz onnistui maalinteossa.

Tämän jälkeen JYP pääsi tuloksellisesti peliin mukaan. Patrik Siikanen onnistui tekemään kaksi maalia reiluun kymmeneen minuuttiin. Vain pari minuuttia myöhemmin Kärki teki Ässien viidennen maalin. JYPin kanadalaishyökkääjä Reid Gardiner onnistui vielä rangaistuslaukauksesta kertaalleen.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Ässiin paluun tehnyt Kärki, joka nakutti pisteet 2+2. Yhdysvaltalaishyökkääjä Derek Barach ja ruotsalaispuolustaja Jacob Andersson keräsivät kolme syöttöpistettä mieheen. JYPin tehokkain pelaaja oli kahdesti osunut Siikanen.

Ässien maalilla venäläisvahti Konstantin Volkov torjui 31 kertaa, kun taas JYPin Markus Ruusu kirjautti 29 torjuntaa.