Dan Milstein on ukrainalaisamerikkalainen bisnesmies, joka on muun muassa yksi NHL:n hyväpalkkaisimmista agenteista. Tshernobilistä 10-vuotiaana muuttanut Milstein on kirjoittanut monta kirjaa, mutta uusin käsittelee erityisesti hänen toimintaansa jääkiekkoagenttina.

45-vuotiaan agentin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Nikita Kutsherov, Andrei Vasilevski ja Pavel Datsjuk. Milstein paljastaa kirjassa asiakkaistaan todella henkilökohtaisia asioita.

Kutsherov on kotoisin erittäin köyhistä oloista. Milstein kertoo Tampa Bay Lightning -tähden käyttäneen kolme vuotta vanhemman veljensä kanssa pitkään samoja perheelle annettuja käytettyjä luistimia, koska perheellä ei itsellään ollut varaa sellaisia ostaa. Vasilevskin perhe sen sijaan selviytyi elämästä pulloja keräämällä jakaakseen niitä eteenpäin.

Datsjukin numero 13:n taustalla on surullinen tarina. Hän odotti raitiovaunua numero 13 hänen siskonsa kertoessa 15-vuotiaalle tulevalle supertähdelle, että heidän äitinsä teki kuolemaa.