Mestiksessä pelaava TUTO Hockey tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen suomalaispuolustaja Roni Allenin kanssa.

22-vuotias puolustaja on pelannut Liigassa JYPin riveissä edelliset kolme kautta. Pelattuja otteluita kertyi yhteensä 128, joissa syntyi 18 tehopistettä. Allen oli voittamassa myös CHL:n mestaruutta helmikuussa 2018.

Mestiksestä Allenilta löytyy aiempaakin kokemusta. Hän on edustanut JYP-Akatemiaa, RoKia sekä viimeisimpänä myös KeuPa HT:tä, jonka riveissä hän voitti myös Mestiksen mestaruuden.

– Roni on ikäisekseen jo kokenut ja rutinoitunut pelaaja. Hän on osoittanut Liigassakin, että pystyy kantamaan vastuuta ja pelaamaan roolissa kuin roolissa. Tämän tasoisia pelaajia tulee harvoin tarjolle Mestikseen, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että Roni valitsi pelipaikakseen juuri TUTOn, hehkuttaa urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.