Kanadalaispuolustaja Brandon Gormley pelaa ensi kaudella KHL:ssä. Miehen uusi seura on latvialaisseura Dinamo Riika. Osapuolet ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen.

29-vuotias puolustaja aloittaa nyt viidennen kautensa Euroopassa. Myös joukkue on miehelle nyt jo viides tuolta ajanjaksolta. Viime kaudella hän edusti DEL-liigassa pelaavaa Straubing Tigersiä, jossa 34 otteluun syntyi pisteet 3+14=17.

Kaudella 2018-19 Gormley pelasi TPS:ssä. Hän ehti pelaamaan 24 ottelua pistein 2+6, kunnes hänen sopimuksensa purettiin. Muut Euroopan kautensa hän pelasi SHL:ssä ensin Mora IK:ssa sekä myöhemmin Frölunda HC:ssä, jossa hän voittikin Ruotsin mestaruuden sekä CHL:n mestaruuden kahdesti.

Phoenix Coyotes varasi Gormleyn NHL:ään kesällä 2010 ensimmäisellä kierroksella, kaikkiaan 13. pelaajana. NHL:ssä hän on pelannut yhteensä 58 ottelua Coyotesin ja Colorado Avalanchen riveissä. Pisteitä on syntynyt viisi kappaletta.

Gormley pelasi urallaan yhdet alle 20-vuotiaiden MM-kisat Kanadan paidassa. Talven 2012 turnauksessa hän toimi joukkueen varakapteenina, kun turnaus päättyi pronssimitaleihin. Tuolloin hän teki kuuteen otteluun kuusi pistettä.