Latvian maajoukkue on tehnyt valintansa kokoonpanosta, joka lähtee pelaamaan olympiakarsintaturnausta.

Turnaus käydään Latvian Riiassa 26.8 – 29.8. Isäntämaa Latvian lisäksi turnauksessa ovat mukana Ranska, Italia sekä Unkari. Turnauksen voittaja etenee helmikuussa 2022 pelattaviin Pekingin talviolympialaisiin.

Latvian ryhmä on täynnä tuttuja nimiä, jotka ovat kokeneita maajoukkuepelaajia. Joukkueesta löytyy myös muun muassa NHL:stäkin tutut hyökkääjät Zemgus Girgensons (Buffalo Sabres), Teodors Blugers (Pittsburgh Penguins) sekä Rudolfs Balcers (San Jose Sharks). Lisäksi Jukureita kaudella 2019-20 edustanut Martins Dzierkals on mukana joukkueessa.

Latvian joukkue olympiakarsintoihin:

Maalivahdit: Ivars Punnenovs, Artūrs Šilovs, Mareks Mitens

Puolustajat: Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis, Kristians Rubīns, Sandis Smons, Kristaps Sotnieks, Uvis Balinskis, Kārlis Čukste, Jānis Jaks

Hyökkääjät: Teodors Bļugers, Zemgus Girgensons, Rūdolfs Balcers, Lauris Dārziņš, Miks Indrašis, Andris Džeriņš, Rodrigo Ābols, Deniss Smirnovs, Renārs Krastenbergs, Mārtiņš Dzierkals, Kaspars Daugaviņš, Rihards Bukarts, Roberts Bukarts, Ronalds Ķēniņš