Viime keväänä SHL:ään paluun tehnyt kokenut suomalaishyökkääjä Jani Lajunen on nimetty sarjassa pelaavan Örebro HK:n varakapteeniksi.

Lajunen pelasi SHL:ssä edellisen kerran kausilla 2013-15, kun hän edusti Växjö Lakersia. Viimeiset neljä kautta hän on pelannut Sveitsissä HC Luganon riveissä.

Liigassa 31-vuotias hyökkääjä on edustanut Bluesia sekä Tapparaa. Maajoukkueurallaan Lajunen on ollut voittamassa maailmanmestaruutta Bratislavassa keväällä 2011. Lisäksi palkintokaapista löytyy MM-hopea, Ruotsin mestaruus ja kaksi Suomen mestaruutta.

– Jani on tullut tänne asenteella, josta pidämme, ja kokemuksellaan ja rauhallisuudellaan hän luo hyviä päivittäisiä tapoja. Voittavalla mentaliteetillaan ja asenteellaan Janilla on tärkeä rooli Örebrossa, päävalmentaja Niklas Eriksson luonnehtii Lajusta seuran verkkosivuilla.

Samassa yhteydessä tiedotettiin, että joukkueen kapteenina jatkaa ruotsalaispuolustaja Stefan Warg. Joukkueen toiseksi varakapteeniksi valittiin niin ikään ruotsalaispuolustaja, Gustav Backström.